Friday, December 28, 2007

ÖZEL ÇAPA HASTANESİ

Sağlıklı olma ve sağlıklı bir çevre içinde yaşama hakkı, temel insan haklarının başında gelmektedir. Bu temel hakkın içeriği, bugünkü içeriğinden farklı olsa da insanlık tarihi kadar eski bir geçmişi bulunmaktadır. Dünya Sağlık Örgütü, sağlığı “yalnızca hastalık ve sakatlık durumunun olmayışı değil, aynı zamanda bedensel, ruhsal ve sosyal yönden tam bir iyilik durumu” olarak tanımlamaktadır.

Hastanemiz, bu tanımdan yola çıkarak, ıstanbul’un en merkezi yerlerinden biri olan ve İstanbul’un her bölgesinden kolaylıkla ulaşım sağlanabilen Fatih ilçesinin Çapa semtinde hizmet sunmaya başlamıştır. Hastanemiz kurulduğu günden bugüne kendini yenileyerek ve geliştirerek kaliteden ödün vermeden faaliyetlerine devam etmektedir.

Hastanemiz günümüzde yenilenen binasıyla 40 yatak kapasitesine sahiptir. Odalarımız modern teknolojinin imkanlarından yararlanılarak hasta memnuniyetini ön plana çıkartan bir anlayışla dekore edilmiştir. Odalarımızda hastalarımızın ihtiyaç duyacağı her şey düşünülmüş ve onların kullanımına sunulmuştur.

Özel Çapa Hastanesi, deneyimli, uzman ve güleryüzlü personeliyle, tıp teknolojisindeki en ileri gelişme ve donanımları hastalarına sunan yapısıyla yenilikçi ve hasta odaklı anlayışıyla hizmetlerini sürdürmektedir.

No comments: